FANDOM


BlackIllusionRitual

Оригинално име:

Black Illusion Ritual

Превод:

Ритуал на Черната Илюзия

Описание:

Тази карта се използва за ритуалното призоваване на чудовището “Изкормвача”. За да го призовеш трябва да активираш тази карта и да принесеш в жертва едно или повече чудовища, от твоята страна на Игралното поле или твоята ръка, като общия брой на техните нива трябва да е първо или по-високо.

Вид:

Магическа Карта

Тип:

Ритуална

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Случайно уики